Over Bakeytown

15 jaar

ervaring in de entertainmentbranche.

Arjen Baakman is de grondlegger van dit mooie concept. Hij is als Pianist-Zanger verantwoordelijk voor het ontstaan, de ontwikkeling en mede de uitvoering van BakeyTown. Met veel enthousiastme, interactie en humor bespeelt hij ieder publiek totdat het maximale bereikt is!

De muzikanten laten het publiek kiezen wat er gespeeld wordt. Door middel van originele verzoekviltjes met BakeyTown pennen kan het publiek zelf opschrijven wat ze willen horen, maar ook kan het publiek verzoekjes doen via de Bakeyphone. Op deze manier kan de band letterlijk inspelen op de muzikale behoefte van zeer divers publiek!

De bezetting van Bakeytown bestaat uit een Pianist-Zanger, een Gitarist-Zanger, een Drummer-Zanger, een Saxofonist en/of een zangeres. In deze samenstelling kunnen werkelijk alle stylen gespeeld worden. Van Easy-Listening tot Disco Classics, van Nederpop tot plat Nederlandstalig, van Reggae tot Rock-Ballads. De muzikanten dagen het publiek graag uit om alle stylen voorbij te laten komen!

Zeer uitgebreide repetoirkennis

Door jarenlang verschillende podia bespeeld te hebben, zijn er ontzettend veel verzoekjes voorbijgekomen. Hierdoor is het repertoire van alle muzikanten samen gigantisch groot geworden!

Scherpe interactie met een dosis humor

Publiek bepaalt wat er gespeeld wordt, dit kan alleen maar door veel contact te maken. Met een goede dosis humor wordt het publiek altijd op een positieve manier uitgedaagd om zoveel mogelijk verzoekjes aan te vragen. Ook kan het publiek een berichtje sturen naar
de BakeyPhone!

professionele en ervaren muzikanten

Bij Bakeytown spelen alleen de beste muzikanten die hun sporen behoorlijk verdiend hebben in de muziek-industrie! Of ze nou conservatorium afgerond hebben of niet… Bij BakeyTown is het belangrijker dat je de noten kunt spelen ipv lezen!